Je hebt besloten om je asbestdak te laten renoveren. Maar wat wil je er voor terug? De mogelijkheden zijn eindeloos. Gewoon weer golfplaten? Of liever iets met een hogere isolatiewaarde (minder stookkosten)? Of zonnepanelen? Uiteindelijk is alles is mogelijk. Een renovatie is hét moment om de mogelijkheden langs te gaan en je wensen te heroverwegen.

DE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJ

Asbest Service Salland

GOLFPLATEN IN ALLE KLEUREN VAN DE REGENBOOG

De meest eenvoudige manier om je asbestdak te vervangen. is om er nieuwe asbestvrije golfplaten voor in de plaats te leggen. Deze platen zijn van hoogwaardig materiaal en gaan jaren mee. Prima geschikt voor een schuurtje of bijgebouw. Heeft het gebouw een woon of bedrijfsfunctie? Dan kan het raadzaam zijn om te kijken naar hogere isolatiewaarden.

+ Snelle realisatie
+ Meest voordelige optie

Asbest Service Salland

GOLFPLATEN MET DAKPANPROFIEL

Deze optie is vergelijkbaar met de hierboven beschreven golfplaten. Deze golfplaten hebben echter meer uitstraling door het aanwezige dakpanprofiel. De profielen en sjablonen zijn er in alle kleuren en uitvoeringen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

+ Hoogwaardige uitstraling
+ Snelle realisatie

Asbest Service Salland

GOLFPLATEN MET DAARONDER ISOLATIE

De hoogwaardige en duurzame variant van de standaard golfplaat. Door te kiezen voor golfplaten met isolatie is je ruimte uiteraard beter geïsoleerd. Daarnaast is het aanzicht vanuit de ruimte fraaier, aangezien het isolatiemateriaal aan de onderkant is afgewerkt met een strakke, witte afwerklaag.

+ Reduceert stookkosten
+ Hoogwaardige uitstraling binnen

DE VOORDELEN VAN
ASBEST SERVICE
SALLAND

  • Één partij
  • Één contactpersoon
  • Ervaren vakmensen
  • Vooraf inzicht in de kosten
Asbest Service Salland

GOLFPLATEN MET ZONNEPANELEN

Als je dan toch bezig bent … Zonnepanelen en golfplaten gaan uitstekend samen. Mede door subsidies kan het interessante keuze zijn om zonnepanelen te plaatsen op je nieuwe dak. Van deze duurzame investering heb je nog jaren plezier.

+ Duurzame investering
+ Lagere energierekening

Asbest Service Salland

DAKRAMEN EN/OF SOLARTUBES VOOR EXRA LICHT

Een groot dak met golfplaten levert vak een donkere ruimte op. Door te kiezen voor dakramen of solartubes zorg je voor meer lichtinval binnen, en dus een prettige ruimte. Het verwijderen van asbestplaten kan een aanleiding zijn om direct met deze wens door te pakken.

+ Extra lichtinval
+ Hoogwaardige uitstraling

Asbest Service Salland

DAKPANNEN (MET OF ZONDER ZONNEPANELEN)

Golfplaten eraf, dakpannen erop. Dat kan natuurlijk ook. Vaak worden asbestplaten vervangen door nieuwe golfplaten. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Een asbestdak kan uiteindelijk worden vervangen door elk mogelijk dak. Laat je dus niet beperken in je gedachten en wensen.

+ Hoogwaardige uitstraling
+ Onderhoudsvrij

(Toch liever een grasdak? Uiteindelijk is alles mogelijk.)

Vragen over asbest?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag wat er mogelijk is.

BEL MIJ TERUG

Je naam

Je telefoonnummer

Contact

Stuur ons een berichtje, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search