• "Ik vind het prettig dat de lijntjes kort zijn bij Asbest Service Salland. Ze zijn goed bereikbaar en gemakkelijk aan te spreken voor overleg. Ze nemen het gehele project in handen, zowel de sanering van het asbest als het organiseren van het terugplaatsen van het nieuwe dak. Ze regelden het allemaal prima. Daarnaast ben ik goed geadviseerd over de mogelijkheden van het nieuwe dak en de kosten die daarmee samenhangen. Aan de hand van duidelijke offertes en goede toelichting hierop. Op die manier kon ik zelf een goede afweging maken en kiezen voor de optie die mij het best paste. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en het dak heeft een mooie uitstraling gekregen. Voor projecten in de toekomst zal ik ze zeker weer benaderen."

    Martin Hondeveld
    Martin Hondeveld Ondernemer
Asbest Service Salland
  • "Onlangs hebben wij onze bestaande showroom verbouwd. In het ontwerp moesten er 4 dakramen in het bestaande dak geplaatst worden, maar dit werd bemoeilijkt door het aanwezige asbest in het dak. Hierop hebben wij besloten om dan maar gelijk het hele dak te vervangen en vanwege het duurzame karakter het dak te voorzien van 56 zonnepanelen. De asbestsanering nam 2 dagen in beslag , terwijl het nieuwe dak in slechts 1 dag geplaatst werd. De slechte weersomstandigheden bemoeilijkte het werk danig, maar we hebben hier geen hinder van ondervonden. Ik ben zeer te tevreden over het eindresultaat."

    Michel Marsman
    Michel Marsman Ondernemer
Asbest Service Salland

Vragen over asbest?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag wat er mogelijk is.

BEL MIJ TERUG

Je naam

Je telefoonnummer

Contact

Stuur ons een berichtje, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search