Asbest Service Salland is in 2016 ontstaan als spin off van een bouwbedrijf. En daarmee leggen we direct ook het verschil met veel andere asbestbedrijven bloot. Wij zijn makers (en geen slopers) en werken graag aan mooie en hoogwaardige projecten. Wij richten ons voornamelijk op het eindresultaat: een dak dat voldoet aan de eisen van deze tijd en waar jij weer jaren mee vooruit kunt. Asbestsanering is daarbij een middel, een noodzakelijke stap in het proces naar een nieuw dak. Door de combinatie van saneren en bouwen kunnen we oud en nieuw beter op elkaar afstemmen en daarmee de risico’s beperken. Dat bespaart tijd, geld en gedoe.

Één contactpersoon
We zijn Asbest Service Salland begonnen vanuit de gedachte: wat als we niet alleen nieuwe daken bouwen, maar ook de asbest verwijderen? Gaat het proces dan soepeler? Zeker weten. Bespaart de klant dan kosten? Ook dat. Is het overleg dan eenvoudiger? Zonder twijfel. Gaat het hele proces dan sneller? Een zekerheidje! Één bedrijf, één contactpersoon en dus een soepel en snel proces met korte lijnen en continue dezelfde mensen.

In eerste plaats bouwers
We vroegen aan de jongens: wie wil zich om laten scholen tot asbestsaneerder? Een paar maanden later hadden vijf bouwers de nodige papieren om asbest te mogen verwijderen (Bijlage Xllla, behorende bij artikel 4.27 van de Arbeidsomstandighedenregeling). Voor deze jongens geldt echter nog steeds dat zij in de eerste plaats bouwers zijn. Zij kijken door een bouwbril naar projecten, en houden al tijdens de sanering het beoogde eindresultaat in hun achterhoofd.

Klaar voor de toekomst
Wist je dat alleen in Overijssel nog tien miljoen vierkante meter asbestdak ligt? Werk aan de winkel dus. Op naar een streek vol duurzame en kwalitatief hoogwaardige daken die klaar zijn voor de toekomst, netjes afgewerkt en gemonteerd door vakmensen.

DE VOORDELEN VAN
ASBEST SERVICE
SALLAND

 • Één partij
 • Één contactpersoon
 • Ervaren vakmensen
 • Vooraf inzicht in de kosten

HET BOUWTEAM

 • Eerhard
  Eerhard Bouwer en deskundig toezichthouder asbest
 • Wendy
  Wendy Asbestdeskundige
 • Christiaan
  Christiaan Bouwer en deskundig toezichthouder asbest
 • Peter
  Peter Bouwer en asbestsaneerder
 • Willie
  Willie BOUWER EN ASBESTSANEERDER
 • Pascal
  Pascal Planner

Vragen over asbest?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag wat er mogelijk is.

BEL MIJ TERUG

Je naam

Je telefoonnummer

Contact

Stuur ons een berichtje, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search