Asbest Service Salland is in 2016 ontstaan als spin off van een bouwbedrijf. En daarmee leggen we direct ook het verschil met veel andere asbestbedrijven bloot. Wij zijn makers – en geen slopers – en bouwen graag iets óp. Wij focussen op het eindresultaat: een dak dat voldoet aan de eisen van deze tijd, waar jij weer jaren mee vooruit kunt. Asbestsanering is een middel, een noodzakelijke stap op weg naar een nieuw dak. Omdat we saneren én bouwen laten ‘oud’ en ‘nieuw’ moeiteloos op elkaar aansluiten. Je gebouw kan snel weer in gebruik worden genomen en de risico’s worden beperkt. Zo bespaar je tijd, geld en gedoe.

Één contactpersoon

We zijn Asbest Service Salland begonnen vanuit de gedachte: wat als we niet alleen nieuwe daken bouwen, maar ook de asbest verwijderen? Gaat het proces dan soepeler? Zeker weten. Bespaart de klant dan kosten? Ook dat. Is het overleg dan eenvoudiger? Zonder twijfel. Gaat het hele proces dan sneller? Een zekerheidje! Één bedrijf, één contactpersoon en dus een soepel en snel proces met korte lijnen en continue dezelfde mensen.

Ervaring

Inmiddels hebben we de nodige ervaring opgedaan wat betreft het verwijderen van asbest. Velen kennen de asbesthoudende golfplaten. Maar we saneren ook asbesthoudend dakbeschot (onder de pannen), dakleien, wandbeplating en schoorsteenbuizen, om maar een aantal voorbeelden te noemen. Denk je dat er asbest is gebruikt in of om je woning of schuur? Neem dan gerust contact met ons op, wij kijken graag met je mee.

asbest_salland_inventarisatie-3

Klaar voor de toekomst

Wist je dat alleen in Overijssel nog acht miljoen vierkante meter aan asbesthoudende daken ligt? Werk aan de winkel dus. Op naar een streek vol duurzame en kwalitatief hoogwaardige daken die klaar zijn voor de toekomst, netjes afgewerkt en gemonteerd door vakmensen.

DE VOORDELEN VAN
ASBEST SERVICE
SALLAND

 • Één partij
 • Één contactpersoon
 • Ervaren vakmensen
 • Snelle doorlooptijd
 • Vooraf inzicht in de kosten

HET BOUWTEAM

 • Eerhard
  Eerhard Bouwer en deskundig toezichthouder asbest
 • Ian
  Ian Eigenaar
 • Peter
  Peter Bouwer en asbestsaneerder
 • Frank
  Frank asbestsaneerder
 • Freddie
  Freddie asbestsaneerder

Vragen over asbest?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag wat er mogelijk is.

BEL MIJ TERUG

  Je naam

  Je telefoonnummer

  Contact

  Stuur ons een berichtje, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  Not readable? Change text. captcha txt

  Start typing and press Enter to search