Investeren in onze mensen

 In Blog

Wij zoeken een asbestsaneerder. En met ons vele andere bedrijven. Hoewel de regels wat zijn veranderd, asbest hoeft niet altijd weggehaald te worden, willen steeds meer mensen dat hun woning, schuur of bedrijfspand asbestvrij is. Zo zijn er meer mogelijkheden in het verbouwen daarvan én het leeft en werkt natuurlijk prettiger. De vraag is dus groot. Maar waarom zou je bij ons komen werken als er overal vacatures zijn?

Geen slopers

Het grote verschil is dat wij bouwers zijn, geen slopers. Ons bedrijf is ontstaan als spin off van een bouwbedrijf. We bouwen graag wat moois terug. Verwijderen we asbesthoudende dakplaten? Dan zijn we niet klaar als de sanering erop zit. Wij gaan pas weg als er weer een mooi, nieuw, toekomstbestendig dak op zit.

Leerbedrijf

Daarnaast investeren wij in onze mensen. Met tijd, geld en ruimte voor ontwikkeling. Heb je nog geen ervaring? Wij leiden je graag op. Want ja, er valt dan echt wat te leren. Er zijn strenge regels rondom het verwijderen van asbest. Je moet netjes en secuur te werk gaan. Maar met een cursus en de juiste inzet en motivatie komen we er samen. Dat samen, dat staat bij ons centraal. We werken echt als een team. Dat zorgt ook voor een fijne sfeer, tijdens en na het werk. Plezier vinden we ontzettend belangrijk.

Afwisselend werk dichtbij

Dat plezier in je werk komt ook door de afwisselende werkzaamheden en projecten die we hebben. Velen kennen de asbesthoudende golfplaten. Maar we saneren ook asbesthoudend dakbeschot (onder de pannen), dakleien, wandbeplating en schoorsteenbuizen, om maar een aantal voorbeelden te noemen. En die projecten zijn altijd regionaal. Je hoeft dus niet ver te reizen.

Denk je nou: misschien is dit werk wel wat voor mij? Neem dan eens contact met ons op. We drinken een kop koffie en als je wilt, draai je gewoon even mee. Dan weet je meteen zeker of het wat voor je is.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Contact

Stuur ons een berichtje, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search